Double Room

2
43
 • Banje dhe Dush
 • Free Toiletries
 • Internet
 • Kondicioner
 • Parking
 • Pastrim Dhome
 • Peshqire
 • TV

Të gjitha dhomat janë të pajisura me sofa, e cila mund të përdoret për fëmijet, dhe gjithashtu mund të shtohet krevat për bebe.

 • Shtrat Dopio & Divan që hapet
 • Ballkon
 • Mëngjes, Cadër Plazhi, Parking

Përdorimi i dushit është i lejuar edhe ditën që bëhet dorëzimi i dhomës.

Room details

Room conditions

 • 10 per krevat shtese
€40.00 / Per night

Room & suits

Të gjitha dhomat janë të pajisura me sofa, e cila mund të përdoret për fëmije...
7
5
70
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
7
5
55
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
2
43
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
4
3
60
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
3
48