Apartament 2+1

7
5
70
 • Banje dhe Dush
 • Internet
 • Kasaforte
 • Kondicioner
 • Parking
 • Pastrim Dhome
 • Peshqire
 • Tharese Flokesh
 • TV

Të gjitha dhomat janë të pajisura me sofa, e cila mund të përdoret për fëmijet, dhe gjithashtu mund të shtohet krevat për bebe.

 • Shtrat Dopio & Divan që hapet
 • Ballkon
 • Mëngjes, Cadër Plazhi, Parking

Përdorimi i dushit është i lejuar edhe ditën që bëhet dorëzimi i dhomës.

Room details

 • Guests: 7
 • Children: 5
 • Room size: 70 m²
 • Room type
/ Per night

Room & suits

Të gjitha dhomat janë të pajisura me sofa, e cila mund të përdoret për fëmije...
7
5
70
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
7
5
55
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
2
43
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
4
3
60
Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femije...
3
48