Rreth Nesh

Hotel Wilson

I ndodhur në pjesën më të bukur të plazhit të Shëngjinit, Resorti i ri turistik modern me 4 Yje , “ Hotel Wilson “ , ndërtuar me një arkitekturë të veçantë dhe magjepse, duket si një diamant në gjerdanin e praruar të bregdetit Adriatik.
Me një shërbim profesional që ruan standartet, e që në qendër të vëmendjes ka klientin, me 9 suita, 33 dhoma superiore, 24 Apartamente pa Kuzhinë dhe 15 Aapartamente me Kuzhinë të mobiluara me nje stil luksoz modern, Xhakuzi dhe shumica e tyre me pamje spektakolare mbi detin Adriatik, ky resort bën që pushimet dhe aktivitetet apo eventet tuaja të mbeten të paharrueshme.
Mikpritja tradicionale Shqiptare e ndërthurur me shërbimin profesional e pastërtinë, gatimin e pjatave të kuzhinës ndërkombetare e mesdhetare pa harruar ato më tipike Shqiptare, atraksionet e ndryshme që ofrohen në ambientet e kuruara me shije të hotelit, janë vlera e shtuar e këtij kompleksi turstik.

Statistika

1768 Vizitorë
632 Dhoma të rezervuara
1024 Pushues
2256 Pjata