Dhoma Standarte

Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femijet, dhe gjithashtu mund te shtohet krevat per bebe

 • Madhesia:30m²
 • Dhome & Tualet
 • Maksimumi 2 Persona
 • Shtrat Dopio & Divan qe hapet
 • Ballkon
 • Mengjes, Cader Plazhi, Parking
Starting €70.00/day VIEW DETAILS

Dhoma Superiore

Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femijet, dhe gjithashtu mund te shtohet krevat per bebe

 • Madhesia: 78m²
 • 2 Dhoma, Living Room & Tualet
 • Maksimumi deri ne 5 Persona
 • Shtrat Dopio & Divan qe hapet
 • Ballkon
 • Mengjes, Cader Plazhi, Parking
Starting €100.00/day VIEW DETAILS

Suita

Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femijet, dhe gjithashtu mund te shtohet krevat per bebe.

 • Madhesia: 65m²
 • Dhome & Living Room(bashke&tualet )
 • Maksimumi 3 Persona
 • Shtrat Dopio & Divan qe hapet
 • Ballkon
 • Jacuzzi, Mengjes, Cader plazhi, Parking
Starting €130.00/day VIEW DETAILS

Dhome Premium

Te gjitha dhomat jane te pajisura me sofa, e cila mund te perdoret per femijet, dhe gjithashtu mund te shtohet krevat per bebe

 • Madhesia: 64m²
 • Dhome, living Room & tualet
 • Maksimumi 4 Persona
 • Shtrati: Dopio & Divan qe hapet
 • Ballkon
 • Mengjes, Cader Plazhi, Parking
Starting €80.00/day VIEW DETAILS